Vroeger was het eenvoudig …

wie-wacht-op-content-VA-for-Adventure

Als je wat wilde vertellen en die persoon woonde niet om de hoek, dan schreef je gewoon een brief. Tegenwoordig wordt er nauwelijks tot geen post meer verstuurd. Alles gaat via email en ook social media is steeds meer een medium waarin je aan veel mensen tegelijk kan vertellen wat je aan het doen bent, hoe het met je gaat. En waar je gelijk reactie op kan krijgen. Sneller kan je bijna niet communiceren.

Bloggen!

Jouw klanten zitten ook op social media en je hoort iedereen zeggen dat je je zichtbaarheid op social media kan vergroten door te gaan bloggen. Hoe meer zichtbaar je bent, hoe groter de kans dat mensen ook daadwerkelijk klant bij je worden. Maar ja wie zit er nu op jou te wachten?

Misschien is de vraag wel niet zozeer wie er op je verhaal zit te wachten, maar meer wat je moet vertellen.

Welke content zet je in je blog?

En die vraag is heel simpel te beantwoorden. Je vertelt namelijk jouw verhaal. Ik hoor je denken, “Ik heb maar één verhaal, als ik ga bloggen moet ik wel meer te vertellen hebben”. En dat heb je zeker. Maak eens een overzicht van alle onderwerpen waarover je wat kan vertellen.

Voorbeeld

Ben je bijvoorbeeld een diëtiste dan kan je wat vertellen over voeding, bewegen, supplementen, speciale diëten, recepten, je eigen verhaal met betrekking tot afvallen. En elke keer als je iets meemaakt dat past in deze onderwerpen schrijf je dat op. Wij weten zeker dat je meer kunt vertellen dan je denkt!

Begin gewoon, maak je eerste blog, en dan je tweede en je derde. En voor je het weet ben je verslaafd aan het schrijven van blogs.

Succes!

Laura & Debbie

Dit blogartikel is onderdeel van een reeks artikelen in aanloop naar de workshop Communiceren vanuit het hart. De eerstvolgende workshop is op woensdag 27 september. Meer informatie over deze en andere workshops van Laura & Friends vind je hier.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren