Loading...
Werkwijze 2018-02-01T15:46:43+00:00

Mijn werkwijze bestaat uit de volgende stappen:

Kennismaken

Ben je nieuwsgierig geworden naar mij en een mogelijke samenwerking? Dan plan ik graag een gratis en vrijblijvend ontdekgesprek met je in. Dit kan een gesprek zijn via Skype, FaceTime of telefonisch. Via dit gesprek kan ik achterhalen wat jouw behoefte is en waar ik ondersteuning kan bieden. Ook als je het contactformulier op mijn site hebt ingevuld en je hebt interesse in een offerte, dan zal ik eerst een virtueel gesprek met je inplannen. Ik wil graag weten wie jij bent en voor jou is het prettig om te weten wie ik ben.

Prijsbepaling

Als jouw behoefte duidelijk is bekijken we hoeveel uren per week of maand er nodig zijn en voor hoe lang. Ook bespreken we welke manier van prijsbepaling past bij de opdracht: nacalculatie (tegen uurtarief), een strippenkaart of een abonnement. Als dit besproken is zal ik onze afspraken in een offerte zetten waar ik graag een akkoord op ontvang om met de opdracht te starten.

Start van de opdracht

Als ik een akkoord heb ontvangen op de offerte start ik meteen met de opdracht. Bij het afnemen van een strippenkaart geldt dat jij akkoord op de omschreven opdracht hebt gegeven en dat ik de betaling moet hebben ontvangen.

Communicatie

We spreken een kanaal af dat we gebruiken voor communicatie. Dat kan via telefoon, e-mail, Messenger, Skype (chat) of Whatsapp zijn.

Tijdens de opdracht

Tijdens de opdracht zal ik je op de hoogte houden van de werkzaamheden. Ik houd de gewerkte uren bij met Toggl. Je kunt mij ook altijd vragen naar de status van de opdracht door te mailen of te bellen. Als ik vragen heb moet ik jou kunnen bereiken.

Aanpassingen

Als ik een opdracht voor je heb uitgevoerd, stuur ik deze ter goedkeuring naar je toe. Je hebt de mogelijkheid om twee keer een aanpassing door te laten voeren. Bij meer dan twee aanpassingen worden er extra kosten of tijd in rekening gebracht.

Vertrouwelijke gegevens

Ik heb respect voor jouw persoons- en bedrijfsgegevens en zal te allen tijde zorgvuldig met je gegevens omgaan. Bij het uitwisselen van grote bestanden maak ik gebruik van een dataserver die op Nederlands grondgebied staat. Dit betekent dat de veiligheid van de data onder de Nederlandse wetgeving valt. Inloggegevens bewaar ik veilig in een wachtwoordmanager.

Evaluatie

Aan het eind van de opdracht bespreek ik graag met je hoe je onze samenwerking vond en ben ik natuurlijk benieuwd of je tevreden bent met het resultaat. Op basis van jouw feedback kan ik mijn werkwijze ook eventueel aanpassen.

Kun je je vinden in deze werkwijze? Fijn!

Kies de vorm die jou het meest aanspreekt.

Uurtarief

Heb je een eenmalige klus? Of werk je liever met nacalculatie?

Uurtarief

Mijn uurtarief is €45,- exclusief 21% BTW.
N.B. Per 1-3-2018 gaat dit tarief naar €47,50 exclusief 21% BTW.

Neem contact op

Strippenkaart

Als je me vaker wilt inschakelen is een strippenkaart wellicht voordeliger?

Strippenkaart

Kies een strippenkaart

Abonnement

Heb je een vast aantal uren per maand nodig? Kies dan een abonnement.

Abonnement

Neem contact op