Geef je bedrijf de website die het verdientdie klanten oplevertdie geld oplevertdie erbij past !

Wil jij

 • een website die bij je bij jou en je bedrijf past?

 • een website die jouw doelgroep aanspreekt?

 • een website die functioneert?

 • een website waar je op technisch vlak geen omkijken naar hebt?

Wil jij NIET

 • uren zitten zoeken naar het juiste thema?

 • uren zitten klooien om je website zelf te bouwen?

 • uren zitten prutsen met als resultaat een website die niet werkt?

Wil jij ZELF

 • een blog kunnen plaatsen?

 • een foto kunnen vervangen?

 • een tekst kunnen aanpassen?

Ik ben Debbie van Cleef

Hej, ik ben Debbie

Dan ben je bij mij aan het goede adres.

Zo’n 10 jaar geleden was ik waar jij nu bent. Ik wilde een eigen blogwebsite en zocht me rot naar het perfecte thema, de perfecte look-and-feel. Intussen heb ik veel geleerd en beschik ik over een grote schat aan ervaring met veel thema’s en pagebuilders, zoals Avada, Divi, WPBakery, Elementor en Beaver Builder.

Wat kun je verwachten van mij?

We maken eerst kennis

 • Een kennismakingsgesprek via een online videogesprek

 • Op basis van dit gesprek maak ik een offerte op maat

 • In de offerte benoem ik wat je allemaal moet aanleveren.

Tijdens het project

 • Ik bouw de website voor je op het WordPress platform

 • 2 correctierondes waarin je feedback kunt geven, 1 halverwege en 1 voor oplevering, voor de puntjes op de i.

 • Maximaal 2 uur videobellen over inhoud en look-and-feel. In 1 sessie, of verdeeld over meerdere momenten

Na livegang!

 • Online lessen met uitleg over het toevoegen van een blog, etc.

 • Ik zorg dat updates worden geïnstalleerd en backups worden gemaakt. Het eerste jaar is inbegrepen, daarna betaal je onderhoud.

Het maken van je website duurt ongeveer 4 tot 6 weken. We maken samen een planning waarbij we rekening houden met jouw en mijn planning. Een website mag in twee termijnen worden betaald worden. 50% bij aanvang van de opdracht en 50% één maand na de start van de werkzaamheden.

Kennismaken?

Wil je de mogelijkheden bespreken met een virtuele kop koffie of thee? Plan dan een gratis en vrijblijvend ontdekgesprek in.

Wat klanten over mij zeggen

Debbie is een absolute topper op het gebied van websites! Ze heeft mij in no-time geholpen bij het oplossen van een ingewikkeld probleem in mijn eigen online academie. Ze maakte op mij een hele professionele indruk, als iemand die echt wel wist waar ze het over had. Als ik of mijn klanten weer eens iets hebben m.b.t. website, online academie of ActiveCampaign, weet ik bij wie we moeten zijn!! Dankjewel Debbie!

Angelique van Cleef

Manon Kluten - review

Omdat haar eigen website mij zo aansprak (fris, duidelijk, logische opbouw, to the point en toch speels) en ze in ons ontdekgesprek gelijk met mij meedacht in mogelijkheden, gaf ik Debbie in alle vertrouwen de opdracht voor het bouwen van mijn website. Geen seconde spijt van gehad! De website is helemaal geworden zoals ik hem graag wilde en de samenwerking verliep als een trein. Altijd snel schakelen en klaar voor je staan als je vragen hebt, dat is Debbie. Ik heb trouwens al erg veel complimenten over mijn website gekregen!

Manon Kluten

Debbie is een topper. Ze is mijn technische rechterhand. Ik hou ervan om zelf dingen te bedenken en Debbie zorgt voor de uitvoering. Door te automatiseren haalt ze veel werk uithanden.
Debbie is echt een aanrader👍

Ricardo Nielsen

VA for Adventure_wat klanten over mij zeggen_Lidewij van den Hoogen

Debbie begreep heel goed naar welke ondersteuning ik op zoek was. Zij heeft mij super snel en perfect geholpen met het afronden van mijn website. Zij heeft o.a. teksten geredigeerd, foto’s geplaatst, SEO ingericht, back-up geregeld en lay-out verfijnd. En dat allemaal na één telefoontje, een paar WhatsApp-berichten en e-mails. Ik kan haar van harte aanbevelen en zal in de toekomst zeker nog eens een beroep op haar doen!

Lidewij van den Hoogen

VA for Adventure Jo Paas

Debbie heeft de nieuwe website voor de Ouderenpartij Kerkrade gemaakt. Via een kennis kwamen wij met haar in contact en vanaf het eerste moment was er een heel aardige klik.

Debbie nam zich de moeite om met mij en een paar collega’s van de Ouderenpartij het gesprek aan te gaan waarbij ze vooral goed luisterde naar onze wensen. Toen haar duidelijk werd wat onze bedoeling was heeft ze ideeën aangedragen waarmee wij bij de ontwikkeling van onze website ons voordeel hebben gedaan.

Tijdens de ontwikkelfase reageerde Debbie steeds snel en accuraat op vragen en wensen van onze kant en hield ze zich precies aan het van te voren afgesproken tijdpad. Toen de website gereed was heeft Debbie de website overgedragen aan onze webmaster.

Wij zijn ten volle tevreden over het werk van Debbie van Cleef van VA for Adventure en wij zouden haar aan iedereen willen aanbevelen.

Jo Paas

VA for Adventure_wat klanten over mij zeggen_Irene_Campfens

Debbie is een uiterst zorgvuldige en zeer geduldige technische VA, bij wie je vrijwel iedere vraag of wens kunt neerleggen. Als zelfstandige kom ik lang niet altijd toe aan alle regel- en verbeterzaken, zeker niet die van technische aard. Debbie heeft mij hier goed en snel bij geholpen. Het resultaat is een (weer) goed draaiende website mét prachtig portfolio.

Irene Campfens

Caroline Sawbridge Studio33Sittard

Debbie has reworked our website and is adding on functionality to make it future-proof. It is always reassuring to work with her because you know that is one of the team and will bend over backwards to make complicated tasks possible and efficient. Highly recommended.

Caroline Sawbridge

Ik zou iedereen Debbie willen aanraden. Voor mij is ze echt goud waard en ik zou niet mijn levenswerk zo kunnen neerzetten zonder haar ondersteuning op administratief en technisch gebied. Debbie is een heel fijn en warm persoon om mee samen te werken en heel erg goed in wat ze doet! Wat ik ook erg waardeer is dat ze altijd meedenkt. Echte waarde voegt ze toe! Dankjewel Debbie voor wie jij bent!

Wilga Zibel

Debbie doet al mijn techniek rond mijn website en Active Campaign. Ideaal! Debbie is snel, accuraat en levert goede kwaliteit. Wat ik daarnaast ontzettend fijn vind, is dat Debbie altijd meedenkt en mij dus ook wijst op stappen die ik over het hoofd had gezien. Debbie is goed te bereiken en in een noodsituatie maakt ze altijd tijd voor je. Ik zou echt niet meer zonder haar kunnen!

Lonneke Vodegel

ReRun Yourself Marije te Raa

Ik kwam Debbie tegen tijdens een win-actie van Regelhelden en was super blij toen ik gratis uren bij haar won! In die paar uur wist zij mijn plannen om te zetten in werkelijkheid. Binnen no-time kwam mijn website tot leven. Ook merkte ik hoe fijn het was dat er een specialist met me mee dacht. Ineens werkte ik samen!

Ik ben met Debbie blijven werken, omdat zij mij echt kan helpen in het neerzetten van nieuwe online content, me dingen kan leren in WordPress en Mailchimp, helpt bij het bouwen van landingspages, en andere technische zaken waar ik weinig vanaf weet. Ze maakt er hapklare brokken van, zodat ik along the way leer. Zo kan ik zelf steeds meer basics doen en Debbie vragen voor de (voor mij) nieuwe technische zaken.

Communicatie met Debbie verloopt helder, snel en je kan op haar vertrouwen. Daarnaast heeft Debbie een hele fijne persoonlijkheid waarin humor niet ontbreekt. Het is prettig samenwerken. Zodra ik met Debbie heb overlegd, voelen de to-do’s altijd lichter en makkelijker. Je zet echt iets neer.

Marije te Raa

Debbie heeft me uitstekend geholpen met mijn website. Heerlijk om mijn site uit handen te kunnen geven en te weten dat het wordt geregeld! Debbie had goede ideeën en gaf tips over het bijhouden van mijn blog. Bovendien komt Debbie vrolijk en enthousiast over en dat werkt wel zo prettig.

Lieke Rijkx