Omdat haar eigen website mij zo aansprak (fris, duidelijk, logische opbouw, to the point en toch speels) en ze in ons ontdekgesprek gelijk met mij meedacht in mogelijkheden, gaf ik Debbie in alle vertrouwen de opdracht voor het bouwen van mijn website. Geen seconde spijt van gehad! De website is helemaal geworden zoals ik hem graag wilde en de samenwerking verliep als een trein. Altijd snel schakelen en klaar voor je staan als je vragen hebt, dat is Debbie. Ik heb trouwens al erg veel complimenten over mijn website gekregen!

We werken inmiddels alweer een tijdje samen met Debbie en willen niet meer zonder haar in ons team. Debbie is een eerlijke, creatieve en meedenkende dame die je echt ondersteunt. Wij weten dat als we onze vragen bij haar neerleggen zij terug komt met de beste technische oplossingen en daar worden wij heel erg blij van.

Bo VerteltJoyce de Baan- van Wijk, Bo Vertelt

Debbie is mijn technische rechterhand… ik hou van dingen bedenken en creëeren en Debbie zorgt ervoor, dat anderen het ook te zien krijgen! Wanneer ik afhaak, omdat ik door de technische bomen het bos niet meer zie, maakt Debbie het voor me af!
Debbie denkt mee en ontzorgt… zo valt alle stress van me af en worden er eindelijk dingen afgemaakt en de ether ingeslingerd.

Debbie is een absolute topper op het gebied van websites! Ze heeft mij in no-time geholpen bij het oplossen van een ingewikkeld probleem in mijn eigen online academie. Ze maakte op mij een hele professionele indruk, als iemand die echt wel wist waar ze het over had. Als ik of mijn klanten weer eens iets hebben m.b.t. website, online academie of ActiveCampaign, weet ik bij wie we moeten zijn!! Dankjewel Debbie!

Voordat ik bij Debbie kwam, had ik al tijden de wens om mijn website te veranderen. Ik was hier zelf mee aan de slag gegaan in WordPress, maar dat schoot niet op. Ik moest alles leren en dat kostte heel veel tijd. Daarnaast had ik nog 101 ideeën die ik wilde neerzetten, maar ik wist niet waar ik moest beginnen.

Ik kwam Debbie tegen tijdens een win-actie van Regelhelden en was super blij toen ik gratis uren bij haar won! In die paar uur wist zij mijn plannen om te zetten in werkelijkheid. Binnen no-time kwam mijn website tot leven. Ook merkte ik hoe fijn het was dat er een specialist met me mee dacht. Ineens werkte ik samen!

Ik ben met Debbie blijven werken, omdat zij mij echt kan helpen in het neerzetten van nieuwe online content, me dingen kan leren in WordPress en Mailchimp, helpt bij het bouwen van landingspages, en andere technische zaken waar ik weinig vanaf weet. Ze maakt er hapklare brokken van, zodat ik along the way leer. Zo kan ik zelf steeds meer basics doen en Debbie vragen voor de (voor mij) nieuwe technische zaken.

Communicatie met Debbie verloopt helder, snel en je kan op haar vertrouwen. Daarnaast heeft Debbie een hele fijne persoonlijkheid waarin humor niet ontbreekt. Het is prettig samenwerken. Zodra ik met Debbie heb overlegd, voelen de to-do’s altijd lichter en makkelijker. Je zet echt iets neer.

ReRun Yourself Marije te RaaMarije te Raa, ReRun Yourself

Herken je dat, dat alle technische systemen lijken in te storten? Je site draait niet goed, om een of andere duistere reden doen de plugins niet wat ze moeten doen, outlook en mobiel syncen niet meer met alle gevolgen van dien – dat soort ontwrichtend gedoe. Op zoek naar een oplossing voor deze kluwen werd ik doorverwezen naar Debbie. Een gouden greep!

Debbie is technisch goed onderbouwd, weet waar ze het over heeft (en mocht er iets buiten haar kunde vallen, dan zegt ze dat), blijft ten alle tijde rustig en stopt niet voor de problemen opgelost zijn. Naast het beheer van mijn site – heerlijk, eventuele problemen zijn al opgelost voor dat ik er weet van heb – doet ze andere technische klussen voor me.

Dank Debbie, je ontzorgt me echt.

Testimonial van VieveTerLaak over Debbie van Cleef, VA for AdventureVieve ter Laak, Heldere Zaken

Debbie is een uiterst zorgvuldige en zeer geduldige VA, bij wie je vrijwel iedere vraag of wens kunt neerleggen. Als zelfstandige kom ik lang niet altijd toe aan alle regel- en verbeterzaken, zeker niet die van technische aard. Debbie heeft mij hier goed en snel bij geholpen. Het resultaat is een (weer) goed draaiende website mét prachtig portfolio.

Debbie begreep heel goed naar welke ondersteuning ik op zoek was. Zij heeft mij super snel en perfect geholpen met het afronden van mijn website. Zij heeft o.a. teksten geredigeerd, foto’s geplaatst, SEO ingericht, back-up geregeld en lay-out verfijnd. En dat allemaal na één telefoontje, een paar WhatsApp-berichten en e-mails. Ik kan haar van harte aanbevelen en zal in de toekomst zeker nog eens een beroep op haar doen!

VA for Adventure_wat klanten over mij zeggen_Lidewij van den HoogenLidewij van den Hoogen, Eleven

Debbie doet al mijn techniek rond mijn website en Active Campaign. Ideaal! Debbie is snel, accuraat en levert goede kwaliteit. Wat ik daarnaast ontzettend fijn vind, is dat Debbie altijd meedenkt en mij dus ook wijst op stappen die ik over het hoofd had gezien. Debbie is goed te bereiken en in een noodsituatie maakt ze altijd tijd voor je. Ik zou echt niet meer zonder haar kunnen!

Lonneke Vodegel, Lonneke Vodegel

Debbie heeft me uitstekend geholpen met mijn website. Heerlijk om mijn site uit handen te kunnen geven en te weten dat het wordt geregeld! Debbie had goede ideeën en gaf tips over het bijhouden van mijn blog. Bovendien komt Debbie vrolijk en enthousiast over en dat werkt wel zo prettig.

Lieke Rijkx, Lieke Schrijft

Debbie heeft mijn website gebouwd en nu een paar jaar later omgebouwd, met nieuw logo, nieuwe kleuren en lettertypes. Debbie is professioneel en zeer kundig in haar vak, daarnaast heeft ze mijn e-mailfunnel na het aanvragen van mijn e-book compleet ingericht en dat werkt ontzettend goed! Debbie werkt plezierig samen en denkt mee, dus super tof. Fijn als alles goed werkt en top uitziet en iemand met je meedenkt.

Testimonials_Linda_LahaijeLinda Lahaije - van Gerwen, Zij Vitaal

Ik ben in contact gekomen met Debbie voor het opzetten van een webshop. Met name de instellingen waren erg complex.

Debbie heeft stap voor stap alles doorlopen en de vragen helder geformuleerd met wat ik wel/niet wilde met de webshop. De eenvoud die ze daarbij gebruikte maakte dat ik als digibeet het ook nog kon snappen.

Dank je wel hiervoor.

VA for Adventure_wat klanten over mij zeggen_Linda van GalenLinda van Galen-Spijkers, Balance in Life

Debbie heeft de nieuwe website voor de Ouderenpartij Kerkrade gemaakt. Via een kennis kwamen wij met haar in contact en vanaf het eerste moment was er een heel aardige klik.

Debbie nam zich de moeite om met mij en een paar collega’s van de Ouderenpartij het gesprek aan te gaan waarbij ze vooral goed luisterde naar onze wensen. Toen haar duidelijk werd wat onze bedoeling was heeft ze ideeën aangedragen waarmee wij bij de ontwikkeling van onze website ons voordeel hebben gedaan.

Tijdens de ontwikkelfase reageerde Debbie steeds snel en accuraat op vragen en wensen van onze kant en hield ze zich precies aan het van te voren afgesproken tijdpad. Toen de website gereed was heeft Debbie de website overgedragen aan onze webmaster.

Wij zijn ten volle tevreden over het werk van Debbie van Cleef van VA for Adventure en wij zouden haar aan iedereen willen aanbevelen.

VA for Adventure_wat klanten over mij zeggen_Jo PaasJo Paas, Ouderenpartij Kerkrade