Voordat ik bij Debbie kwam, had ik al tijden de wens om mijn website te veranderen. Ik was hier zelf mee aan de slag gegaan in WordPress, maar dat schoot niet op. Ik moest alles leren en dat kostte heel veel tijd. Daarnaast had ik nog 101 ideeën die ik wilde neerzetten, maar ik wist niet waar ik moest beginnen.

Ik kwam Debbie tegen tijdens een win-actie van Regelhelden en was super blij toen ik gratis uren bij haar won! In die paar uur wist zij mijn plannen om te zetten in werkelijkheid. Binnen no-time kwam mijn website tot leven. Ook merkte ik hoe fijn het was dat er een specialist met me mee dacht. Ineens werkte ik samen!

Ik ben met Debbie blijven werken, omdat zij mij echt kan helpen in het neerzetten van nieuwe online content, me dingen kan leren in WordPress en Mailchimp, helpt bij het bouwen van landingspages, en andere technische zaken waar ik weinig vanaf weet. Ze maakt er hapklare brokken van, zodat ik along the way leer. Zo kan ik zelf steeds meer basics doen en Debbie vragen voor de (voor mij) nieuwe technische zaken.

Communicatie met Debbie verloopt helder, snel en je kan op haar vertrouwen. Daarnaast heeft Debbie een hele fijne persoonlijkheid waarin humor niet ontbreekt. Het is prettig samenwerken. Zodra ik met Debbie heb overlegd, voelen de to-do’s altijd lichter en makkelijker. Je zet echt iets neer.

ReRun Yourself Marije te RaaMarije te Raa, ReRun Yourself

Herken je dat, dat alle technische systemen lijken in te storten? Je site draait niet goed, om een of andere duistere reden doen de plugins niet wat ze moeten doen, outlook en mobiel syncen niet meer met alle gevolgen van dien – dat soort ontwrichtend gedoe. Op zoek naar een oplossing voor deze kluwen werd ik doorverwezen naar Debbie. Een gouden greep!

Debbie is technisch goed onderbouwd, weet waar ze het over heeft (en mocht er iets buiten haar kunde vallen, dan zegt ze dat), blijft ten alle tijde rustig en stopt niet voor de problemen opgelost zijn. Naast het beheer van mijn site – heerlijk, eventuele problemen zijn al opgelost voor dat ik er weet van heb – doet ze andere technische klussen voor me.

Dank Debbie, je ontzorgt me echt.

Testimonial van VieveTerLaak over Debbie van Cleef, VA for AdventureVieve ter Laak, Heldere Zaken

Debbie is een uiterst zorgvuldige en zeer geduldige VA, bij wie je vrijwel iedere vraag of wens kunt neerleggen. Als zelfstandige kom ik lang niet altijd toe aan alle regel- en verbeterzaken, zeker niet die van technische aard. Debbie heeft mij hier goed en snel bij geholpen. Het resultaat is een (weer) goed draaiende website mét prachtig portfolio.

Dankjewel Debbie voor het verder helpen bij mijn website. Heerlijk om dingen uit handen te kunnen geven en te weten dat het geregeld wordt! Fijn dat ik niet alles zelf hoefde uit te zoeken. Je wist al snel wat ik bedoelde en pakte het snel op.

Debbie begreep heel goed naar welke ondersteuning ik op zoek was. Zij heeft mij super snel en perfect geholpen met het afronden van mijn website. Zij heeft o.a. teksten geredigeerd, foto’s geplaatst, SEO ingericht, back-up geregeld en lay-out verfijnd. En dat allemaal na één telefoontje, een paar WhatsApp-berichten en e-mails. Ik kan haar van harte aanbevelen en zal in de toekomst zeker nog eens een beroep op haar doen!

VA for Adventure_wat klanten over mij zeggen_Lidewij van den HoogenLidewij van den Hoogen, Eleven

Debbie heeft de nieuwe website voor de Ouderenpartij Kerkrade gemaakt. Via een kennis kwamen wij met haar in contact en vanaf het eerste moment was er een heel aardige klik.

Debbie nam zich de moeite om met mij en een paar collega’s van de Ouderenpartij het gesprek aan te gaan waarbij ze vooral goed luisterde naar onze wensen. Toen haar duidelijk werd wat onze bedoeling was heeft ze ideeën aangedragen waarmee wij bij de ontwikkeling van onze website ons voordeel hebben gedaan.

Tijdens de ontwikkelfase reageerde Debbie steeds snel en accuraat op vragen en wensen van onze kant en hield ze zich precies aan het van te voren afgesproken tijdpad. Toen de website gereed was heeft Debbie de website overgedragen aan onze webmaster.

Wij zijn ten volle tevreden over het werk van Debbie van Cleef van VA for Adventure en wij zouden haar aan iedereen willen aanbevelen.

Debbie heeft me uitstekend geholpen met mijn website. Heerlijk om mijn site uit handen te kunnen geven en te weten dat het wordt geregeld! Debbie had goede ideeën en gaf tips over het bijhouden van mijn blog. Bovendien komt Debbie vrolijk en enthousiast over en dat werkt wel zo prettig.

Lieke Rijkx, Lieke Schrijft

In oktober 2017 ben ik een nieuw bedrijf gestart en daar hoorde natuurlijk een website bij. Ik dacht “Och, dat doe ik zelf wel met WordPress”. Dus gestart en van alles al gedaan, maar het smoelde niet. Zoveel tijd kwijt, die ik beter had kunnen gebruiken om te ondernemen.

Via mijn ondernemerscoach Veronique prins (jezaakvoorelkaar) kreeg ik een tip over Regelhelden. Daar vind je verschillende VA’s die je werk uit handen kunnen nemen. Debbie van VA for Adventure trok direct mijn aandacht door te vertellen over Zweden. Ze vertelde over “lagom” en heb je “$%@#&^%$%^$# bij WordPress”? Nou dat had ik, want ik had bijna mijn computer door het raam gegooid.

Heel snel reageerde Debbie op mijn verzoek om contact en er was voor mij direct een klik. Haar rustige stem, geduld en ideeën, paste helemaal bij mij.

Ik had nogal wat wensen, een mooie site, betaalsysteem (Mollie), Mailchimp en een boekhoudprogramma waarmee de klant direct een mail ontvangt en een factuur krijgt (Acumulus). En ik had een ebook, dus voor mij totaal abracadabra.

Ik heb Debbie alle teksten aangeleverd en ze is aan de slag gegaan. Ze heeft ook kritisch naar de teksten gekeken en hele goede tips gegeven. Voor mij is Debbie goud waard, ze heeft een hele leuke stijl, ideeën, tips en een hele berg verstand van hoe alles zou moeten werken. Ze is een woordgoochelaar, creatief, meedenkend, maar zeker ook to he point hoe zij het zou doen.

Gisteren proef gedraaid met het betaalsysteem. Ik heb lopen joelen door het huis, want alles werkt, facturen komen, mails komen en voor mij het allerbelangrijkste, de site is GEWELDIG MOOI!!. Debbie heeft mooie foto’s gebruikt, bv voor mijn apk dag, een man onder de motorkap, echt super goed bedacht. De kleuren van mijn logo komen terug in de gehele site, ik kan met enorme trots zeggen, kijk eens op mijn site balansbylavida nl dan kan jezelf zien wat voor een vakvrouw ze is!!

Voor mij blijft ze mijn ankerpunt van de website en mijn back-up, want ook dat is mogelijk.

Testimonials_Linda_LahaijeLinda Lahaije - van Gerwen, BalansByLavida

Ik ben in contact gekomen met Debbie voor het opzetten van een webshop. Met name de instellingen waren erg complex.

Debbie heeft stap voor stap alles doorlopen en de vragen helder geformuleerd met wat ik wel/niet wilde met de webshop. De eenvoud die ze daarbij gebruikte maakte dat ik als digibeet het ook nog kon snappen.

Dank je wel hiervoor.

VA for Adventure_wat klanten over mij zeggen_Linda van GalenLinda van Galen-Spijkers, Balance in Life