VA for Adventure_website_OCKLAB.se_mockup

OMSCHRIJVING

Ocklab.se is de eerste website die ik heb gebouwd in het Zweeds én het is de eerste verhuurwebsite. Fijn dat mijn vrienden Cinnamon en Otto Linninger-Kelleners mij de kans wilden geven voor dit eerste Zweedse avontuur. De installatie van de website en het contact met de Zweedse hostingpartij Miss Hosting heb ik zelf gedaan. Dat laatste in een combinatie van Zweeds en Engels.

UITDAGING

Het verhuurbedrijf heeft op dit moment 3 producten, maar dat aantal wordt in de nabije toekomst fors uitgebreid. Ik heb onderzocht of het mogelijk is om het reserveren en betalen volledig online kunnen laten gebeuren. Dat is mogelijk (uiteraard), maar helaas kent Zweden geen dienst zoals wij Mollie hebben. Er zijn wel online betaaldiensten, maar die werken met abonnementen, plus een toeslag per transactie. Nu nog niet rendabel, wellicht wel iets voor de toekomst. Nu kunnen huurders via e-mail informatie inwinnen en producten huren.

Een SSL-certificaat is ook een dure grap in Zweden. Omdat we het voor nu nog niet direct nodig hebben, wachten we daar nog mee.

De teksten en foto’s zijn door Otto aangeleverd. De foto’s heb ik zelf bewerkt met Photoshop. De SEO heb ik met Otto samen geregeld.

Een erg leuke opdracht om te doen en ik zal ook het onderhoud blijven doen voor deze website.