VA for Adventure_website_BalansByLavida_mockup

Website: BalansByLavida / Je Vitale Zaak

OMSCHRIJVING

Linda Lahaije van BalansByLavida is in 2017 een praktijk als integraal leefstijlcoach gestart en daar hoort ook een website bij. Ze had zelf gekozen voor WordPress, maar ze vond het lastig om de inhoud van de website vorm te geven.

Na een tip over Regelhelden.com vond ze daar mijn profiel en dat sprak haar aan. Ze nam contact met me op en we bespraken wat ze nodig had.

UITDAGING

Er moest best veel gebeuren in een relatief korte tijd:

  • pagina’s met informatie over haar en haar diensten;
  • een weggever (ebook) via Mailchimp;
  • een contactformulier en een inschrijfformulier voor haar nieuwsbrief;
  • de mogelijkheid om online kaartjes te kopen voor workshops en trajecten.

Linda had de teksten en het beeldmateriaal voor de pagina’s al grotendeels klaar. Ik heb de teksten aangescherpt en de pagina’s vormgegeven met de mogelijkheden van Avada.  In heb Mailchimp ingericht voor het downloaden van de weggever en de nieuwsbrief. Voor de online betalingen hebben we de Sielshop van het boekhoudprogramma Acumulus gebruikt. Ik heb dit ook op mijn eigen website in gebruik en dat voldoet prima voor het aantal producten dat we hebben. Het ebook heb ik nagekeken, aangescherpt en klaargemaakt voor downloads.

Bij ons eerste contact op 11 december gaf Linda aan dat ze de website graag wilde lanceren op 1 januari 2018 en dat is gelukt. Gezien haar enthousiaste review is zij (en ik ook) tevreden over onze samenwerking en zullen we deze in 2018 ook voortzetten.

In 2020 heeft Linda haar bedrijfsnaam gewijzigd naar Je Vitale Zaak. Ik heb de website voor haar omgezet naar de nieuwe url en in het jasje van haar nieuwe huisstijl gestoken.