Geïnterviewd door Cat Colnot voor haar podcast

Cat Colnot is life story coach, goudzoeker, blogger en podcast host. Ze haalt graag het goud in ondernemers naar boven. En dat goud kunnen ideeën, brainwaves, kennis, ervaring, verhalen en inzichten zijn. In haar podcastserie Wat Maakt Jou Rijk interviewt ze ondernemers over wat heb rijk maakt.

Ik ken Cat al een paar jaar en heb haar geholpen met haar website. Laatst kocht ik haar cursus Find Your Story en luisterde ik een paar van haar podcasts.

Om mijn zichtbaarheid te vergroten besloot ik me aan te melden voor haar podcast. Toen ging het snel. Ik kreeg wat informatie om me mee voor te bereiden en anderhalve week later was het zover. Ik zat op dat moment in Zweden en we namen het interview op via Zoom. Het was zó leuk om te doen!

Het interview voelde erg prettig en we hebben voor mij gevoel gewoon heerlijk zitten kletsen. Ik weet zeker dat je een hoop over me zult leren dat je nog niet wist :-).

Interview podcast Cat Colnot

Ga je luisteren? Laat me weten wat je ervan vindt!