Wil jij een online academie zodat je meer klanten kunt helpenzodat je volledig online kunt werken ?

Wil jij

 • een online academie die bij jou en je bedrijf past?

 • een leeromgeving waarin zoveel mogelijk automatisch wordt geregeld?

 • een online leeromgeving waar je op technisch vlak geen omkijken naar hebt?

Wil jij NIET

 • zelf uitzoeken wat de beste software is?

 • uren zitten klooien om je online academie zelf te bouwen?

 • handmatige acties moeten doen om deelnemers toe te voegen?

Wil jij ZELF

 • een les kunnen toevoegen?

 • een les kunnen aanpassen?

 • een video kunnen vervangen?

Ik ben Debbie van Cleef

Hej, ik ben Debbie

Dan ben je bij mij aan het goede adres.

Tijdens mijn dienstverband bij een softwarehuis heb ik met een team trainingen ontwikkeld en gegeven. De didactische kennis die ik bij die klassikale trainingen heb opgedaan is ook toepasbaar bij online trainingen. Ik adviseer je over de vorm en inhoud van je online training.

 • Wat zijn de leerdoelen en hoe kun je die bereiken.
 • Gebruik je video, werkboeken of audio?
 • Toets je kennis met een quiz?
 • Geef je een volledige online training, of combineer je offline?
 • Bied je ondersteuning in een (Facebook)groep of 1-op-1?

Er is zóveel mogelijk op het gebied van online trainingen. Ik word er altijd heel blij van en ik help je graag!

Wat kun je verwachten van mij?

We maken eerst kennis

 • Een kennismakingsgesprek via een online videogesprek

 • Op basis van dit gesprek maak ik een offerte op maat

Tijdens het project

 • Jij levert de content voor de lessen

 • Ik bouw de online academie voor je op het WordPress platform

Na livegang!

 • Online lessen met uitleg over het toevoegen van een les, etc.

 • Ik zorg dat updates worden geïnstalleerd en backups worden gemaakt.

Het maken van je online academie duurt ongeveer 4 tot 6 weken. We maken samen een planning waarbij we rekening houden met jouw en mijn agenda. Een online academie mag in twee termijnen worden betaald worden. 50% bij aanvang van de opdracht en 50% vlak voor oplevering.

Kennismaken?

Wil je de mogelijkheden bespreken met een virtuele kop koffie of thee? Plan dan een gratis en vrijblijvend ontdekgesprek in.

Wat klanten over mij zeggen

Debbie heeft voor mij de Laura Lagom Academie gebouwd en de bijbehorende funnels in MailBlue. Het is fijn om dit technische stuk uit handen te kunnen geven. De academie werkt fijn voor mij en mijn cursisten, alles op 1 plek. Een groot voordeel van de academie in Learndash is dat ik niet betaal per gebruiker of cursus, maar dat ik mijn cursisten onbeperkt toegang kan geven. Het werkt goed om de automatiseringen en academie aan Debbie uit te besteden, zodat ik me kan concentreren op de inhoud van mijn cursussen.

Laura de Jong

Ik zou iedereen Debbie willen aanraden. Voor mij is ze echt goud waard en ik zou niet mijn levenswerk zo kunnen neerzetten zonder haar ondersteuning op administratief en technisch gebied. Debbie is een heel fijn en warm persoon om mee samen te werken en heel erg goed in wat ze doet! Wat ik ook erg waardeer is dat ze altijd meedenkt. Echte waarde voegt ze toe! Dankjewel Debbie voor wie jij bent!

Wilga Zibel

Debbie is een absolute topper op het gebied van websites! Ze heeft mij in no-time geholpen bij het oplossen van een ingewikkeld probleem in mijn eigen online academie. Ze maakte op mij een hele professionele indruk, als iemand die echt wel wist waar ze het over had. Als ik of mijn klanten weer eens iets hebben m.b.t. website, online academie of ActiveCampaign, weet ik bij wie we moeten zijn!! Dankjewel Debbie!

Angelique van Cleef