Meer klanten binnenhalen via je website?

Als je website niet converteert laat je geld liggen.

Het goede nieuws is dat ik van iedere website een converterende website kan maken, zodat die website jou wél klanten én omzet gaat opleveren.

Hieronder vind je een menukaart van mogelijkheden waarmee we samen jouw WordPress website naar een hoger plan kunnen trekken.

***** Menukaart *****

Kies een item uit mijn menukaart om je website te versterken, zodat je méér omzet gaat maken. Combideals zijn mogelijk.

Als je naar een restaurant gaat, bestel je niet alles, want daar word je dik van. Als je van deze kaart alles bestelt, heb je ’t juist dik voor mekaar 😋.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

Appetizer

Ik scan je website tijdens een Zoom opname en benoem wat er beter kan. Jij ontvangt de opname via mail. Samen bespreken we in een Zoomcall van 30 minuten, welke gerechten ik jou aanraad om in te zetten.

Voorgerechten

vanaf 197,-

Laat potentiële klanten eenvoudig  zelf een kennismakingsgesprek inplannen via je website. Geen eindeloos mailen meer. Jij bepaalt je beschikbaarheid. Een gratis kennismakingsgesprek: is professioneel en effectief. Je bind potentiële klanten.

Ik help je met het instellen van je account, het koppelen van je agenda, het inrichten van de afspraak en de voorwaarden en ik zorg dat het gesprek via je website kan worden ingepland.

Webinars hoeven niet groot te zijn. Persoonlijke interactie is effectief. Gebruik tools als ActiveCampaign en Zoom. Automatiseer aanmelding en motivatie- en opvolgmails met ActiveCampaign. Stel vragen en gebruik Zoom-polls tijdens je webinar. Een eenvoudige en effectieve webinarstrategie.

We bespreken samen je behoefte, ik adviseer je over welke tools je kunt gebruiken en regel de techniek en de automatisering.

Verkoop via je eigen webshop met WooCommerce en Mollie. Geen ‘aanmelden via mail’ meer. Bespaar tijd, automatiseer aankopen en facturering met Mollie en Moneybird. Professioneel en efficiënt. Klanten betalen en ontvangen direct.

Ik installeer WooCommerce in je website, stel je shop in met btw-percentages en verzendkosten en koppel met je boekhoudpakket. Eventuele kosten voor de koppeling zijn voor jou.

“The money is in the list”: Bouw je eigen mailinglijst en versterk klantrelaties. Communiceer authentiek, deel kennis en bouw een band op met je lezers. Technische aspecten zijn cruciaal voor optimale leesbaarheid en impact.

Ik maak een account bij ActiveCampaign voor je aan, koppel het aan je website en zorg dat de techniek geregeld is. Creëer een lijst en een aanmeldformulier en zet dat op je website.

Hoofdgerechten

vanaf 297,-

Slim coachgesprekken plannen zonder e-mailgedoe. Klanten kiezen, boeken, en betalen online. Bied losse sessies of trajecten aan. Laat klanten direct inplannen en vooruitbetalen. Vereenvoudig jouw agenda en facturatie. Professioneel en efficiënt.

Ik help je met het instellen van je account, het koppelen van je agenda en je Mollie account, het inrichten van de afspraken en de voorwaarden en ik zorg dat de coachgesprekken via je website kunnen worden ingepland.

Hoe tof is het als je geld kunt verdienen via anderen? Laat jouw product door je klant delen en beloon bij een aankoop. Dat principe heet affiliate marketing. 

Zelf kun je affiliate worden voor een Bol.com of Managementboek.nl en 10% vergoeding krijgen door omzet die door jou als partner wordt gegenereerd. Ik ben zelf partner van ActiveCampaign/Mailblue, Amelia, Flowbizz, Colours of our Heart en VirtualFlow.

Ik adviseer je over wat voor jou de beste manier is en help je dat technisch in te richten.

Verhoog je omzet met upsell, downsell en aanbiedingen; bied je klanten meer aan. Bij een ‘Engels voor dyslecten’ training, bied je een leeshulp of flashcards aan. Optie voor upsell; VIP-upgrade voor individuele begeleiding. Ontdek de mogelijkheden!

Jij geeft mij uitleg over je producten/diensten en ik help je met het bedenken van slimme aanbiedingen. Ik richt het vervolgens technisch voor je in.

Start met eenvoudige een online training via e-mail met ActiveCampaign. Handmatige verkoop met aanmeldformulier en facturering. Automatiseer de verzending van de lesmails. Stroomlijn eventueel het koopproces met verdere automatisering. Eenvoudig en effectief.

Ik adviseer je over de handigste manier om je training te verkopen, regel dat technisch en maak de automatisering voor je klaar, zodat jij de mails kunt vullen. 

Trek potentiële klanten aan met waardevolle weggevers; e-books, audio’s, webinars en meer. Laat je niet overweldigen. Ik help met content en geautomatiseerde opvolging. Focus op coaching, laat de techniek van de marketing aan mij over. Samen succesvol groeien.

Ik help je met een landingspagina op je website, het aanvraagformulier en de automatisering in ActiveCampaign voor uitlevering van je pfd/audio/etc. Ook adviseer ik je over de opvolging na die eerste download. Met een aantal extra mails laat je je potentiële klant kennismaken met jou en met je werk.

Heb je een salespage nodig voor je nieuwe coachingstraject, online training, of iets anders? Een salespage is een pagina specifiek gericht op de verkoop van een dienst of product. Die bevat een aantal elementen waarmee je klant overtuigt je dienst te kopen en biedt een directe koopknop, zodat je klant niet meer langs het winkelmandje hoeft. Lees hier meer over salespages.

Ik creëer de salespage op je website, koppel met de afreken- en bedankpagina en koppel de verkoop ook eventueel met een funnel in ActiveCampaign. Jij levert tekst en beeld.

Nagerechten

vanaf 147,-

Wil je een blog aan je website toevoegen, maar weet je niet hoe dat moet? Blogs zijn supergoed om jouw kennis en ervaring te delen met je publiek. Je kunt ervaringen delen, meer van jezelf laten zien en je kunt uitleg geven over het werk dat je doet of de tools die je gebruikt.

Ik stel een blogoverzichtspagina voor je in en leg je uit hoe je een blog kunt schrijven, inplannen en publiceren.

Heb je een nieuwe funnel nodig? Voor je online training, een nieuwe weggever, een evergreen nieuwsbrief, of een 365 dagen challenge? Noem het maar op en ik kan er een funnel voor maken.

Ik richt de funnel helemaal voor je in. Met een registratieformulier of verkoop van een product als trigger zijn, het instellen van doelen en natuurlijk de mails. Die schrijf je zelf en ik geef je tips.

Bij de websites en online academies die ik bouw zit standaard een onderhoudsabonnement. Via dat abonnement betaal je eventuele premium licenties die ik gebruik én wordt jouw website door mij onderhouden.

Is je site of academie door een ander bedrijf gebouwd en heb je geen onderhoudscontract? Ook dan kan ik het onderhoud op me nemen.

Ik voer tweewekelijks updates uit van WordPress, thema en plugins en zorg voor voldoende backups (voor als er iets mis gaat met je site).

Side dishes

Als we samen aan de slag gaan is het wel belangrijk dat je inloggegevens veilig met me kunt delen. In onze online wereld is het absoluut een must om veilig met je wachtwoorden om te gaan én om voor iedere website een ander, uniek wachtwoord te gebruiken. Met de wachtwoordmanager 1Password is dat heel gemakkelijk en ik leer je hoe.

Ik bied een training die je zelf online kunt, óf live in een klein groepje. Na een halve dag heb jij al je wachtwoorden in 1Password staan en werk je veilig online.

Vanaf 97,-

Wil je regelmatig een mailing versturen, maar vergeet je het vaak? Heb je moeite om onderwerpen te bedenken? Met een nieuwsbriefabonnement ben ik je stok achter de deur. We verzinnen samen een lijst van onderwerpen waar je over kunt mailen. Of je springt in op de actualiteit, dat kan ook.

Ik mail, app of bel je op gezette tijden, zodat jij een nieuwe tekst kunt gaan schrijven. Ik regel het versturen naar het juiste segment, zodat jij er geen omkijken meer naar hebt.

Vanaf 44,- voor 1 nieuwsbrief per maand.

Specials

vanaf 1750,-

Wil jij een online academie die bij jou en je bedrijf past? Een leeromgeving waarin zoveel mogelijk automatisch wordt geregeld? Een online leeromgeving waar je op technisch vlak geen omkijken naar hebt?

We bespreken samen je wensen ik adviseer je over de juiste vorm en tool. Ik richt de academie technisch (en volgens je huisstijl) in. Jij levert de inhoud van de lessen.

Heb je nog geen website, of is je huidige te zeer verouderd? Dan kan ik ook een nieuwe site voor je bouwen. Je kunt starten met alleen een basiswebsite, of je pimpt ‘m meteen met wat items van deze menukaart 😉.

We bespreken samen je behoefte en maken een plan van aanpak. Ik doe de techniek, jij levert de content.

 

Debbie van Cleef VA for Adventure home

Waarom ik?

Hej, ik ben Debbie en sinds 2017 help ik ondernemers zoals jij met de online marketing vraagstukken. De menukaart op deze pagina laat je zien waarin ik ben gespecialiseerd.

Ik werk graag samen met coaches, trainers en therapeuten op het intuïtieve en/of spirituele vlak.

Praktisch gezien komt mijn werk hier op neer:

  • ik ben je sparringpartner en ik spreek je taal
  • ik regel de techniek en knoop alles voor je aan elkaar
  • ik adviseer je over hoe je van je potentiële klant een betalende klant kunt maken

Ik werk met WordPress websites en de plugins WooCommerce, Learndash, WPFusion, Cartflows, Amelia en SEOpress. Qua externe diensten maak ik gebruik van ActiveCampaign, Calendly, Zapier, Zoom. etc.

0
klanten
0
websites gebouwd
0
online academies gebouwd
0
websites in onderhoud

Wat klanten over mij zeggen

Manon Kluten - review

Omdat haar eigen website mij zo aansprak (fris, duidelijk, logische opbouw, to the point en toch speels) en ze in ons ontdekgesprek gelijk met mij meedacht in mogelijkheden, gaf ik Debbie in alle vertrouwen de opdracht voor het bouwen van mijn website. Geen seconde spijt van gehad! De website is helemaal geworden zoals ik hem graag wilde en de samenwerking verliep als een trein. Altijd snel schakelen en klaar voor je staan als je vragen hebt, dat is Debbie. Ik heb trouwens al erg veel complimenten over mijn website gekregen!

Manon Kluten

Debbie doet al mijn techniek rond mijn website en Active Campaign. Ideaal! Debbie is snel, accuraat en levert goede kwaliteit. Wat ik daarnaast ontzettend fijn vind, is dat Debbie altijd meedenkt en mij dus ook wijst op stappen die ik over het hoofd had gezien. Debbie is goed te bereiken en in een noodsituatie maakt ze altijd tijd voor je. Ik zou echt niet meer zonder haar kunnen!

Lonneke Vodegel

Debbie is een absolute topper op het gebied van websites! Ze heeft mij in no-time geholpen bij het oplossen van een ingewikkeld probleem in mijn eigen online academie. Ze maakte op mij een hele professionele indruk, als iemand die echt wel wist waar ze het over had. Als ik of mijn klanten weer eens iets hebben m.b.t. website, online academie of ActiveCampaign, weet ik bij wie we moeten zijn!! Dankjewel Debbie!

Angelique van Cleef

Debbie heeft voor mij de Laura Lagom Academie gebouwd en de bijbehorende funnels in MailBlue. Het is fijn om dit technische stuk uit handen te kunnen geven. De academie werkt fijn voor mij en mijn cursisten, alles op 1 plek. Een groot voordeel van de academie in Learndash is dat ik niet betaal per gebruiker of cursus, maar dat ik mijn cursisten onbeperkt toegang kan geven. Het werkt goed om de automatiseringen en academie aan Debbie uit te besteden, zodat ik me kan concentreren op de inhoud van mijn cursussen.

Laura de Jong

Debbie is een topper. Ze is mijn technische rechterhand. Ik hou ervan om zelf dingen te bedenken en Debbie zorgt voor de uitvoering. Door te automatiseren haalt ze veel werk uithanden.
Debbie is echt een aanrader👍

Ricardo Nielsen

Caroline Sawbridge Studio33Sittard

Debbie has reworked our website and is adding on functionality to make it future-proof. It is always reassuring to work with her because you know that is one of the team and will bend over backwards to make complicated tasks possible and efficient. Highly recommended.

Caroline Sawbridge

Ik zou iedereen Debbie willen aanraden. Voor mij is ze echt goud waard en ik zou niet mijn levenswerk zo kunnen neerzetten zonder haar ondersteuning op administratief en technisch gebied. Debbie is een heel fijn en warm persoon om mee samen te werken en heel erg goed in wat ze doet! Wat ik ook erg waardeer is dat ze altijd meedenkt. Echte waarde voegt ze toe! Dankjewel Debbie voor wie jij bent!

Wilga Zibel

VA for Adventure Jo Paas

Debbie heeft de nieuwe website voor de Ouderenpartij Kerkrade gemaakt. Via een kennis kwamen wij met haar in contact en vanaf het eerste moment was er een heel aardige klik.

Debbie nam zich de moeite om met mij en een paar collega’s van de Ouderenpartij het gesprek aan te gaan waarbij ze vooral goed luisterde naar onze wensen. Toen haar duidelijk werd wat onze bedoeling was heeft ze ideeën aangedragen waarmee wij bij de ontwikkeling van onze website ons voordeel hebben gedaan.

Tijdens de ontwikkelfase reageerde Debbie steeds snel en accuraat op vragen en wensen van onze kant en hield ze zich precies aan het van te voren afgesproken tijdpad. Toen de website gereed was heeft Debbie de website overgedragen aan onze webmaster.

Wij zijn ten volle tevreden over het werk van Debbie van Cleef van VA for Adventure en wij zouden haar aan iedereen willen aanbevelen.

Jo Paas

VA for Adventure_wat klanten over mij zeggen_Lidewij van den Hoogen

Debbie begreep heel goed naar welke ondersteuning ik op zoek was. Zij heeft mij super snel en perfect geholpen met het afronden van mijn website. Zij heeft o.a. teksten geredigeerd, foto’s geplaatst, SEO ingericht, back-up geregeld en lay-out verfijnd. En dat allemaal na één telefoontje, een paar WhatsApp-berichten en e-mails. Ik kan haar van harte aanbevelen en zal in de toekomst zeker nog eens een beroep op haar doen!

Lidewij van den Hoogen

VA for Adventure_wat klanten over mij zeggen_Irene_Campfens

Debbie is een uiterst zorgvuldige en zeer geduldige technische VA, bij wie je vrijwel iedere vraag of wens kunt neerleggen. Als zelfstandige kom ik lang niet altijd toe aan alle regel- en verbeterzaken, zeker niet die van technische aard. Debbie heeft mij hier goed en snel bij geholpen. Het resultaat is een (weer) goed draaiende website mét prachtig portfolio.

Irene Campfens

ReRun Yourself Marije te Raa

Ik kwam Debbie tegen tijdens een win-actie van Regelhelden en was super blij toen ik gratis uren bij haar won! In die paar uur wist zij mijn plannen om te zetten in werkelijkheid. Binnen no-time kwam mijn website tot leven. Ook merkte ik hoe fijn het was dat er een specialist met me mee dacht. Ineens werkte ik samen!

Ik ben met Debbie blijven werken, omdat zij mij echt kan helpen in het neerzetten van nieuwe online content, me dingen kan leren in WordPress en Mailchimp, helpt bij het bouwen van landingspages, en andere technische zaken waar ik weinig vanaf weet. Ze maakt er hapklare brokken van, zodat ik along the way leer. Zo kan ik zelf steeds meer basics doen en Debbie vragen voor de (voor mij) nieuwe technische zaken.

Communicatie met Debbie verloopt helder, snel en je kan op haar vertrouwen. Daarnaast heeft Debbie een hele fijne persoonlijkheid waarin humor niet ontbreekt. Het is prettig samenwerken. Zodra ik met Debbie heb overlegd, voelen de to-do’s altijd lichter en makkelijker. Je zet echt iets neer.

Marije te Raa

Debbie heeft me uitstekend geholpen met mijn website. Heerlijk om mijn site uit handen te kunnen geven en te weten dat het wordt geregeld! Debbie had goede ideeën en gaf tips over het bijhouden van mijn blog. Bovendien komt Debbie vrolijk en enthousiast over en dat werkt wel zo prettig.

Lieke Rijkx