Nieuwsbrieven en funnels nodig?

E-mailmarketing

Ik help je met ActiveCampaign / Mailblue.

Kennismaken?

Wil je me spreken over de mogelijkheden? Plan dan een vrijblijvend gesprek in, dat we telefonisch of via Zoom kunnen voeren:

*ActiveCampaign is een Amerikaans bedrijf. Mailblue is een van de Nederlandse resellers van ActiveCampaign. Welke variant je ook kiest, je kunt het programma gebruiken met een Nederlandstalig gebruikersinterface. Het voordeel van Mailblue is dat je ook een Nederlandstalige helpdesk hebt én dat je met iDeal kunt betalen. Voor een account rechtstreeks bij ActiveCampaign heb je een creditcard nodig.

Mijn MailBlue
Affiliatelink naar ActiveCampaign

Ik ben affiliate voor beide varianten, dus als je via mij een account afsluit ontvang ik daar een kleine vergoeding voor. Jou kost het niks extra!

Via de afbeeldingen hierboven kun je zelf een proefaccount afsluiten.

Wat klanten over mij zeggen

Bo Vertelt

We werken inmiddels alweer een tijdje samen met Debbie en willen niet meer zonder haar in ons team. Debbie is een eerlijke, creatieve en meedenkende dame die je echt ondersteunt. Wij weten dat als we onze vragen bij haar neerleggen zij terug komt met de beste technische oplossingen en daar worden wij heel erg blij van.

Joyce de Baan- van Wijk

Debbie is een absolute topper op het gebied van websites! Ze heeft mij in no-time geholpen bij het oplossen van een ingewikkeld probleem in mijn eigen online academie. Ze maakte op mij een hele professionele indruk, als iemand die echt wel wist waar ze het over had. Als ik of mijn klanten weer eens iets hebben m.b.t. website, online academie of ActiveCampaign, weet ik bij wie we moeten zijn!! Dankjewel Debbie!

Angelique van Cleef

Debbie doet al mijn techniek rond mijn website en Active Campaign. Ideaal! Debbie is snel, accuraat en levert goede kwaliteit. Wat ik daarnaast ontzettend fijn vind, is dat Debbie altijd meedenkt en mij dus ook wijst op stappen die ik over het hoofd had gezien. Debbie is goed te bereiken en in een noodsituatie maakt ze altijd tijd voor je. Ik zou echt niet meer zonder haar kunnen!

Lonneke Vodegel