Nieuwsbrieven en funnels nodig?

E-mailmarketing

Ik help je met ActiveCampaign / Mailblue.

Kennismaken?

Wil je me spreken over de mogelijkheden? Plan dan een vrijblijvend gesprek in, dat we telefonisch of via Zoom kunnen voeren:

*ActiveCampaign is een Amerikaans bedrijf. Mailblue is een van de Nederlandse resellers van ActiveCampaign. Welke variant je ook kiest, je kunt het programma gebruiken met een Nederlandstalig gebruikersinterface. Het voordeel van Mailblue is dat je ook een Nederlandstalige helpdesk hebt én dat je met iDeal kunt betalen. Voor een account rechtstreeks bij ActiveCampaign heb je een creditcard nodig.

Mijn MailBlue
Affiliatelink naar ActiveCampaign

Ik ben affiliate voor beide varianten, dus als je via mij een account afsluit ontvang ik daar een kleine vergoeding voor. Jou kost het niks extra!

Via de afbeeldingen hierboven kun je zelf een proefaccount afsluiten.

Wat klanten over mij zeggen

Debbie is een absolute topper op het gebied van websites! Ze heeft mij in no-time geholpen bij het oplossen van een ingewikkeld probleem in mijn eigen online academie. Ze maakte op mij een hele professionele indruk, als iemand die echt wel wist waar ze het over had. Als ik of mijn klanten weer eens iets hebben m.b.t. website, online academie of ActiveCampaign, weet ik bij wie we moeten zijn!! Dankjewel Debbie!

Angelique van Cleef

Debbie heeft voor mij de Laura Lagom Academie gebouwd en de bijbehorende funnels in MailBlue. Het is fijn om dit technische stuk uit handen te kunnen geven. De academie werkt fijn voor mij en mijn cursisten, alles op 1 plek. Een groot voordeel van de academie in Learndash is dat ik niet betaal per gebruiker of cursus, maar dat ik mijn cursisten onbeperkt toegang kan geven. Het werkt goed om de automatiseringen en academie aan Debbie uit te besteden, zodat ik me kan concentreren op de inhoud van mijn cursussen.

Laura de Jong

Debbie doet al mijn techniek rond mijn website en Active Campaign. Ideaal! Debbie is snel, accuraat en levert goede kwaliteit. Wat ik daarnaast ontzettend fijn vind, is dat Debbie altijd meedenkt en mij dus ook wijst op stappen die ik over het hoofd had gezien. Debbie is goed te bereiken en in een noodsituatie maakt ze altijd tijd voor je. Ik zou echt niet meer zonder haar kunnen!

Lonneke Vodegel