Als ondernemer moet je jezelf en je bedrijf laten zien. Dat hoor je tenminste steeds van al die coaches om je heen. Maar hoe doe je dat? Hoe raak je de mensen om je heen?

Vaak zijn er nog andere bedrijven die dezelfde diensten als jij aanbieden. Tenzij je die ontzettende niche hebt ontdekt natuurlijk. Maar ook dan moeten potentiele klanten je wel kunnen vinden! Gelukkig zijn er heel veel mogelijkheden ter promotie van je diensten en hoeft dat ook allemaal geen geld te kosten op social media.

Wat je wel nodig hebt is een goede boodschap. Een goed geformuleerde boodschap waarin de lezers ervaren wie jij bent en waarom ze nu precies jou moeten kiezen. Een boodschap vanuit het hart.

Het is belangrijk om te bepalen welke toegevoegde waarde jij kunt bieden aan je klanten. Die boodschap kun je vervolgens gebruiken op je website, in berichtjes op social media, in blogberichten of in bijvoorbeeld een video.

Heb jij moeite om die boodschap voor jezelf helder te krijgen? Vind je het lastig om dat goed onder woorden te brengen of in beeld om te zetten? Dan kan ik je helpen!

Communiceren-vanuit-hart-VA-for-Adventure

Workshop Communiceren vanuit het hart

In deze workshop gaan we met een kleine groep via de vragen waar, hoe, wat en waarom de antwoorden vinden. Samen werken we dan toe naar de ultieme vraag: ‘Hoe communiceer jij vanuit het hart, zodat je jezelf het beste kunt laten zien?’ Op woensdag 27 september geef ik de workshop, samen met Laura Lazzarini in de workshopruimte van de prachtige B&B Dalauro in het Zuid-Limburgse Eys. Een prachtige locatie die geheid voor veel inspiratie zal zorgen.

Wanneer: woensdag 27 september, tussen 10:00 en 16:00 uur
Kosten: € 125 (excl. BTW), inclusief lunch en koffie/thee/water
Locatie: Dalauro B&B, Eyserheide 27, 6287 NB, Eys

Introductie op dinsdag 20 juni

Weet je nog niet zeker of je wel een hele dag wilt investeren? Kom dan op dinsdagavond 20 juni naar de introductieworkshop.

Goed voor jou omdat je dan kunt proeven of het programma bij jou past. Goed voor ons, omdat we daarmee het programma kunnen toetsen. Op basis van je input kunnen we het programma voor 27 september extra aanscherpen.

Wanneer: dinsdag 20 juni van 19.30 uur tot 22.00 uur
Kosten: € 39 (excl. BTW)
Locatie: Dalauro B&B, Eyserheide 27, 6287 NB, Eys

Laura & friends – with a little help …Communiceren vanuit het hart | Laura en friends | VA for Adventure

Zin om jezelf te ontwikkelen? Check dan de andere workshops onder de vlag van Laura&Friends. Want Laura heeft namelijk nog meer toffe mensen verzameld die jou iets kunnen leren.

Samenwerken is fantastisch. Zeker als er synergie ontstaat. Laura is samen met 7 vrienden aan de slag gegaan om 7 workshops, meerdaagse en programma’s te creëren. Elke vriend neemt zijn of haar eigen kennis en kunde mee, die samen, met die van Laura, een uniek resultaat tot stand brengt.

7 Speciale creaties, alle opgezet met één doel: je zelfkennis vergroten en verbeteren. Op jezelf vertrouwen, je krachten gebruiken, een succes maken van je bedrijf, omgaan met conflicten en in balans blijven allemaal elementen die worden opgepakt.

Denk aan:

  • Veranderen door bewuste aandacht
  • Jij bent je bedrijf
  • Introvert? Zo zet je het in!
  • Joepie, ik heb een conflict
  • Just open your eyes
  • Hart en hoofd in balans

Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan hier voor meer informatie.

Zie ik jou op 20 juni of 27 september in het mooie Eys?

Avontuurlijke groet,

Debbie

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren