Nieuwe website nodig?

Ik help je!

Plan ontdekgesprek

Hej avontuurlijke ondernemer!

Kun jij wel wat hulp gebruiken met je online uitstralingwebsiteonline academiee-mailmarketing ?

Hej! Ik ben Debbie. Als technische VA help ik ondernemers zoals jij met:

10 Tips voor als je een website wilt laten bouwen

Wil je een website laten bouwen, maar weet je niet waar je op moet letten? Weet je niet wat voor vragen je moet stellen of waar je echt aan moet denken?

In dit ebook geef ik je uitleg en een heleboel tips om de juiste persoon/bedrijf voor jou te vinden. Ik heb er een checklist bijgedaan die je kunt gebruiken bij het selecteren van een webbouwer! Stel de vragen en leg de antwoorden vast in de checklist; zo kun je ze naderhand goed vergelijken.

Door je aan te melden geef je mij toestemming om je naam en e-mailadres te verwerken om jou dit ebook te kunnen toesturen. Zie mijn privacyverklaring voor meer informatie.
afbeelding ebook 10 1tips

Wat klanten over mij zeggen

Bo Vertelt

We werken inmiddels alweer een tijdje samen met Debbie en willen niet meer zonder haar in ons team. Debbie is een eerlijke, creatieve en meedenkende dame die je echt ondersteunt. Wij weten dat als we onze vragen bij haar neerleggen zij terug komt met de beste technische oplossingen en daar worden wij heel erg blij van.

Joyce de Baan- van Wijk, Bo Vertelt
Suzanne Stikvoor training en coaching

Debbie is mijn technische rechterhand… ik hou van dingen bedenken en creëeren en Debbie zorgt ervoor, dat anderen het ook te zien krijgen! Wanneer ik afhaak, omdat ik door de technische bomen het bos niet meer zie, maakt Debbie het voor me af!
Debbie denkt mee en ontzorgt… zo valt alle stress van me af en worden er eindelijk dingen afgemaakt en de ether ingeslingerd.

ReRun Yourself Marije te Raa

Ik kwam Debbie tegen tijdens een win-actie van Regelhelden en was super blij toen ik gratis uren bij haar won! In die paar uur wist zij mijn plannen om te zetten in werkelijkheid. Binnen no-time kwam mijn website tot leven. Ook merkte ik hoe fijn het was dat er een specialist met me mee dacht. Ineens werkte ik samen!

Ik ben met Debbie blijven werken, omdat zij mij echt kan helpen in het neerzetten van nieuwe online content, me dingen kan leren in WordPress en Mailchimp, helpt bij het bouwen van landingspages, en andere technische zaken waar ik weinig vanaf weet. Ze maakt er hapklare brokken van, zodat ik along the way leer. Zo kan ik zelf steeds meer basics doen en Debbie vragen voor de (voor mij) nieuwe technische zaken.

Communicatie met Debbie verloopt helder, snel en je kan op haar vertrouwen. Daarnaast heeft Debbie een hele fijne persoonlijkheid waarin humor niet ontbreekt. Het is prettig samenwerken. Zodra ik met Debbie heb overlegd, voelen de to-do’s altijd lichter en makkelijker. Je zet echt iets neer.

Marije te Raa, ReRun Yourself
Testimonial van VieveTerLaak over Debbie van Cleef, VA for Adventure

Herken je dat, dat alle technische systemen lijken in te storten? Je site draait niet goed, om een of andere duistere reden doen de plugins niet wat ze moeten doen, outlook en mobiel syncen niet meer met alle gevolgen van dien – dat soort ontwrichtend gedoe. Op zoek naar een oplossing voor deze kluwen werd ik doorverwezen naar technische VA Debbie. Een gouden greep!

Debbie is technisch goed onderbouwd, weet waar ze het over heeft (en mocht er iets buiten haar kunde vallen, dan zegt ze dat), blijft ten alle tijde rustig en stopt niet voor de problemen opgelost zijn. Naast het beheer van mijn site – heerlijk, eventuele problemen zijn al opgelost voor dat ik er weet van heb – doet ze andere technische klussen voor me.

Dank Debbie, je ontzorgt me echt.

Vieve ter Laak, Heldere Zaken
VA for Adventure_wat klanten over mij zeggen_Lidewij van den Hoogen

Debbie begreep heel goed naar welke ondersteuning ik op zoek was. Zij heeft mij super snel en perfect geholpen met het afronden van mijn website. Zij heeft o.a. teksten geredigeerd, foto’s geplaatst, SEO ingericht, back-up geregeld en lay-out verfijnd. En dat allemaal na één telefoontje, een paar WhatsApp-berichten en e-mails. Ik kan haar van harte aanbevelen en zal in de toekomst zeker nog eens een beroep op haar doen!

Lidewij van den Hoogen, Eleven
wat klanten over mij zeggen_Aukje Sieben

Dankjewel Debbie voor het verder helpen bij mijn website. Heerlijk om dingen uit handen te kunnen geven en te weten dat het geregeld wordt! Fijn dat ik niet alles zelf hoefde uit te zoeken. Je wist al snel wat ik bedoelde en pakte het snel op.

VA for Adventure_wat klanten over mij zeggen_Irene_Campfens

Debbie is een uiterst zorgvuldige en zeer geduldige technische VA, bij wie je vrijwel iedere vraag of wens kunt neerleggen. Als zelfstandige kom ik lang niet altijd toe aan alle regel- en verbeterzaken, zeker niet die van technische aard. Debbie heeft mij hier goed en snel bij geholpen. Het resultaat is een (weer) goed draaiende website mét prachtig portfolio.

Debbie heeft me uitstekend geholpen met mijn website. Heerlijk om mijn site uit handen te kunnen geven en te weten dat het wordt geregeld! Debbie had goede ideeën en gaf tips over het bijhouden van mijn blog. Bovendien komt Debbie vrolijk en enthousiast over en dat werkt wel zo prettig.

Lieke Rijkx, Lieke Schrijft
Manon Kluten - review

Omdat haar eigen website mij zo aansprak (fris, duidelijk, logische opbouw, to the point en toch speels) en ze in ons ontdekgesprek gelijk met mij meedacht in mogelijkheden, gaf ik Debbie in alle vertrouwen de opdracht voor het bouwen van mijn website. Geen seconde spijt van gehad! De website is helemaal geworden zoals ik hem graag wilde en de samenwerking verliep als een trein. Altijd snel schakelen en klaar voor je staan als je vragen hebt, dat is Debbie. Ik heb trouwens al erg veel complimenten over mijn website gekregen!

Lees hier meer reviews